Lördagsmys

Hej hej bloggen! Har precis kommit hem från jobbet, blev en tur idag från 9-15. Igår blev det en "halvutgång" som startade på victoria med mat och dryck - det blev oxfile, pommes frites samt en löksallad och till det beställde vi in en flaska vin (: Efteråt så skulle kvällen ta oss vidare någonstans men jag fick så jätte ont i magen + att jag skulle upp och jobba idag så jag drog mig hemåt.

Ikväll har jag ännu inga planer, får se vad dagen tar en! Nu måste jag äta lite mat efter 6 timmars arbete.. Men vi hörs senare. Pussar!



Torsdags bio

Igår så var det sista dagen på praktiken! Efter Uddevalla trippen så åkte jag hem, på kvällen hade vi släktkalas eftersom att min syster fyllde år, GRATTIS! Efter att kalaset dragit sig mot sitt slut så åkte jag in till stan och mötte upp Stina, vi skulle gå på bio och se filmen "Män som hatar kvinnor". Den rekommenderar jag starkt, den var verkligen jätte bra. Jag
säger bara gå och se den, den är värd det!


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, var nyss inne istan och köpte en söt blus och antagligen ska jag till Stina senare (: Nu ska jag kolla lite på tv samt göra iordning mig!
Kramar

Walk in closet

Tänk att få ha en garderob stort som ett rum fylld av kläder, skor, väskor samt annat som faller dig i smaken. Det är väl nästan vad alla tjejor drömmer om, kanske t.om. killar.

Utseendet: Grunden i din walk in closet är viktig! Måla väggar samt inred rummet med några schysta färger som du trivs i. Det är trevligt om man får ett bra helheltsintryck utav garderoben.





Sätt upp hyllor samt lådor som gör att du får ordning och reda samt ett snyggt upplägg på din walk in closet. Speglar sätter grädden på moset, använd spegeldörrar i möjligaste mån.

RSS 2.0