underbara!




Snart helg, äntligen!

Hallå vänner!
Idag är jag sjukt trött, skulle kunna sova bort hela kvällen/natten och vakna imorgon bitti! Men så får det inte bli. Idag gick jag nämligen upp kl. 04.30 ;S helt sjukt omänskligt! Men så är det när man har VFU långt bort i Kungälv, bättre än Uddevalla iaf. Idag har jag bara varit hemma - ätit, pluggat, sett film och sovit. Sådana dagar får man ha ibland, utan att man behöver göra absolut någonting. 

Kl. 20.00 ska jag se på "Den rätte för Rosing". Rätt patetiskt program egentligen, men är bara tvungen att se det.
Sedan blir det bara deg, mat och sömn! :)
Kramar

Sommar

Vill absolut ha sommar nu, detta tråkiga väder för mig galen! kallt och grått är vad det är. Längtar tills den dagen då man endast kan gå i en tunn tjocktröja eller vrf inte linne eller t-shirt. När det är varmt så blir det lättare att gå upp på morgonen, det finns mer saker att hitta på samt att det är skönare att vara ute. Jag vill bara ha sommarlov nu, är verkligen skoltrött! Men ska kämpa in i det sista innan jag får njuta av sommar, sol och vila.

Jag ska även åka utomlands i sommar, är det någon som vet vart det finns billiga resor för sommaren 2009?

Det kommer också att bli småutflykter, grillfester, mysiga sol och baddagar :)

Vad ska ni göra i sommar?



Fettisdagen

Idag är det Tisdag den 24/2 vilket innebär fettisdagen! Dagen startade med första dagen på praktiken, detta var nog den sämsta någonsin! längtar bara tills det är över, känns inte som om jag kommer ha något liv under dessa veckor.

En semla, även kallad fastlagsbulle, fettisdagsbulle eller hetvägg, är en slags bulle eller bakelse av ljust vetebröd med söt fyllning. Ordet semla var från början endast beteckningen på själva den ljusa vetebullen, utan fyllning.


Hej Måndag

Hej!
Idag gick jag upp kl. 07.00 för att åka till Kungälv, ska påbörja min VFU - verksamhetsförlagd utbildning. Idag handlade dagen mest om att få information och en rundtur. Jag ska praktisera på en Rehab avd. börjar med det redan imorgon, då jag arbetar kväll från 14-21.30! Fick nyss ett sms om att mina grejjor som jag beställt från Hm kommit idag :) Ska hämta dem vid kl. 17.

Nu ska jag fixa lite med schemat, plugga med ia och träna :)

Hörs senare godingar!
Kram


Samba dräkten

Här kommer den underbara samba dräkten jag pratade om!
Otroligt fin.







Vi ses på Hammarkullekarnevalen ;)

Lördag

Hej absoluta favoriter!

I torsdas när jag var på dansen så fick vi halva sambadräkten, var så uppspelt. Den var ursnygg, tyvärr så var den lite för stor på vissa ställen men det ska jag fixa innan karnevalen. Tänkte lägga upp en bild på skönheten imorgon. Jag kom nyss hem till denni från stan, vi var där och shoppade lite bland annat en pyjamas, myströja och en pikè.

Kl. 17.00 så ska jag åka till Nadia. Jag och de underbara ska dit på pyjamasparty! Vi ska äta, sjunga kareoke, fixa naglarna, spela wii etc.
 
Blir nog inte mycket blogg senare, eftersom att jag inte kommer att vara hemma på hela kvällen.

Men vi hörs imorgon :)
Kramar

KUMPS

Har ni hört talas om Kumps?

Det hade inte jag gjort förräns för en liten stund sedan. Kumps är den nya skon med avtagbar klack, "two in one". Den är anpassad för kvinnor i alla åldrars behov i alla lägen. Du bestämmer själv klackhöjd och utstyrsel för behov och tillfälle. Helt suveränt! Så nu är det kumps som gäller.



Dags att sova, upp hyfsat tidigt imorgon så att man har hela dagen framför sig.
Godnatt vänner!

19 februari

Godmorgon godmorgon! är tidigt upp idag, ska nämligen iväg till ia snart. Vi ska plugga, lagat mat samt äta! klockan 18 börjar dansen, åh längtar så för vi ska få halva våran dräkt idag. (: bh och bälte, hoppas bara att de passar annars får jag panik. speciellt bh måste sitta perfekt! Efter dansen ska jag åka till denni, idag den 19 februari så har vi 2 år och 7 månader :)


Nu måste jag äta frukost, göra iordning mig samt åka iväg till ia!
Kram&Puss

Hm

hittade sådana här tjusiga sommardonnor på hm!
hm under veckan - köpa!


Nyttig

idag bestämde jag mig för att börja om! måste skärpa mig, sluta äta onyttigt som godis på vardagarna. Det händer inte så ofta, men ibland. Får blir på helgerna hädanefter. Idag har jag varit hur onyttig som helst förutom precis för en stund sedan, jag åt en hel tallrik med grönsaker och frukt. Det är jätte gott, det jobbiga är bara att ta sig i kragen och göra iordning det!

sugen ia? nästa gång du kommer :)

Som ni ser på bilden så är innehållet:
- Morotsstänger
- Äpple
- Avokado
- Kiwi
- Tomat
- Vindruvor




Visst ser det gott ut? mums!

180209

skolan slut för dagen! väntar på tåget som går kl. 14.24, läraren var tvungen att ge oss en massa onödig information bara för att vi skulle missa tåget som gick. 13.59. typiskt!

snart ska jag åka iväg till mormor & morfar och hälsa på dem, sedan ska jag hem och njuta, är nämligen ledig ända tills på måndag ;D

Nu ska jag bege mig mot tåget, hörs senare ikv <3

Design

gosh, vill verkligen ha en ny tjusig header. Men det blir lite svårt då jag inte har ps samt kunskaperna! Någon snäller som vill hjälpa till? ♥

Deg Tisdag

Hej Vänner!
Idag har det inte hänt så mycket, har varit hos denni hela dagen. Han är sjuk så vi kollade enbart på film, det blev tre st.


  • Just like heaven
  • Irene Huss - Glasdjävulen
  • Den där Mary

Har precis gjort klart de plugg som vi har tills imorgon, studieplanen och paprerna! Har suttit med dem hur länge som helst men har knappt kommit på något vettigt att skriva, bara massa ordbajs! Men som sagt det finns väl inget rätt eller fel, vi får väl se om det blir godkänt. Från dagen till något annat. Vet inte vad jag ska göra, känner mig lite nere. Vet inte vad det beror på. Det är väl antagligen lite allmänt: skolan, finns inget roligt att se framemot, saker som man vill göra uppfylls inte etc. Får verkligen ta tag i det och rycka upp mig, längtar till torsdag då jag blir ledig så att jag får vila och kanske hitta på något skoj?

Åh, får verkligen ångest! Är så dålig på att träna nu, måste sätta igång nu innan karneval dax.
Här kommer några tips för ett sexpack ;)


TRÄNING

Lägg lite fokus på magen, och stärk därmed upp hela kroppen. Här är 7 klassiska övningar som fixar sexpacket!


1. Knäböj med hantlar
2. Armhävning med hantlar
3. Cykling
4. Plankan

5. Roll-ups
6. Arm- och benlyft
7. Bäckenlyft


Nu ska jag kolla tv, sedan sova. Ska till skolan imorgon tyvärr!
Hörs imorgon, Ciao!

17/2-09

Godmorgon läsare! Steg precis upp ur sängen, dagen idag blir bara vara hemma hos denni. Får hålla honom sällskap nu när han är sjuk :( Så finns inte så mycket att skriva om vad som händer idag för svaret är, ingenting! Imorgon är det iaf skola igen, sen är jag ledig torsdag & fredag!

Förövrigt, någon som är intresserad av inredning? Just nu får ni som är medlem i Ellos 40% rabatt på all inredning. :)



Nu är det tajm för frukost! Hörs senare under dagen..
Kram

Hej vänner!

Nu är Måndagen snart äntligen slut, och imorgon är jag LEDIG! ska sova så lääänge och njuta, för nästa vecka börjar vår praktik. Jag ska vara på ett äldreboende i Kungälv. Hade hoppats på lite närmare där jag bor men det duger, det är iaf bättre än Uddevalla, där jag var sist. Ergonomiövningarna i skolan gick bra, det är skönt att det är gjort. Blev lite irriterad på läraren i slutet eftersom att hon änna var på mig lite, hon pekade ut mig och ställde bara en massa frågor! Kändes sådär roligt. Imorgon ska jag bara vara ledig, plugga lite och umgås med pojkvännen som jag inte träffat på ett tag..

Nu till något annat! Mineralsmink, är det någon som testat?

- Vad finns det för fördelar vs nackdelar?




Jag funderar på att köpa det i veckan för att testa!
Men vill höra lite funderingar och förslag innan! :)
Nu ska jag äta och plugga, hörs senare.

Beck - Gamen



Ser just nu på Beck! När den är slut ska jag sova, ska upp kl. 06.00 imorgon..
Puss&Kram

Rare Fashion ♥

Jag hittade några tjusiga klänningar på Nelly. Rare Fashion har verkligen söta klänningar. love them all!

Pink Flower Dress 599SEK, Rare Fashion - Nelly.com


Cool Dress 499SEK, Rare Fashion - Nelly.com

Söndag

Hej söton!

Idag är det söndag igen, fy vad helgerna går snabbt. Så imorgon är det dags för skola igen, vi ska ha ergonomiövning. Då vi ska mata, tvätta och borsta tänderna på varandra. haha ska bli rätt kul faktiskt! Idag har jag bara pluggat samt fixat i mitt rum, det är nästan klart nu men har lite småpill kvar. Är lite irriterad på mig själv att jag inte tog något före bild så att ni kunde få se hur det såg ut innan samt efter. Men hur det ser ut nu ser ni nedan. (: Det som jag har kvar att göra är: köpa en platt tv, nya gardiner, sätta upp tavlor och elementskydd.

Såg också att min träningskort går ut den 28 feb, om 2 veckor. Så måste verkligen träna intensivt det sista jag har kvar. Ska kanske köpa mig ett nytt kort men vet inte vart än! Någon som vet något billigt ev. kampanj? Det lättaste är ju egentligen uppe på Life i Kortedala där jag tränar nu, eftersom att det är närmast och tar bara 10 min med bil. Men isf blir det inte att köpa förräns efter sommaren. Känner inte att jag blir så motiverad till att träna inomhus på sommaren då man kan träna utomhus i det fina vädret, om det nu blir något. "peppa peppa ta i trä"

Nu är det dags för mig att åka till dansen.
Hörs senare ikväll, kram!


Lördag


 - Lila spetsleggins
- Sambaskor

Fredag den 13


Kärleksbomb


12 Februari

Gud vad jag är trött på skolan, jag vet inte vad det är ;S orkar inte göra någonting, vet inte ens om det är rätt. Men det är barnmorska jag vill bli så måste läsa till sjuksköterska först. Vi har tentor, arbeten och redovisningar. Idag fick vi en uppgift som ska göras i grupp, den ska även redovisas nästa vecka på onsdag i 30 min. Vi har alltså fått runt en 2 dagar på oss förutom vår fritid att utföra och förbereda denna uppgiften. Längtar till sommaren och sommarlov. Denna sommaren kommer blir riktigt bra! (:

Imorgon är det en ganska fullspeckad dag, på morgonen ska jag till frisören för att klippa och färga håret. Efter det blir det träning och solning samt åka till stan för att leta efter ett par svarta jeans som jag snackat om. Har fortfarande inte hittat några :/ På kvällen blir det nog deg med Lets dance! Denni åker ju till Danmark tidigt imorgon så vi träffas inte förräns nästa helg.

Just det, har fått mina efterlängtade sambaskor (: fick dem förra veckan! ska lägga upp en bild på dem imorgon så att ni får se hur dem ser ut, de är snygga! Har glömt att lägga upp bild på mina nya leggins, den kommer också förhoppningsvis imorgon.

Nu ska jag kolla tv, sedan sova. Är ganska trött efter en tidig uppgång.
Hörs imorgon! Kramar


älskade!

Som vanligt

Glöm det jag sa igår om Lördag, blir inget vara med denni, blir ingen Alla hjärtans dag! Så mycket som jag hade planerat och presenterna jag köpt, allt är bara förgäves..

Everything is gone in a wink

Tisdag

Idag var det nog den tråkigaste skoldagen i mitt liv! Jag skojjar inte, den föreläsningen vi hade var super tråkigt, den handlade för övrigt om statistik. Jag trodde jag skulle somna plus att jag typ inte fattade så mycket. Idag åkte jag iallafall till Denni efter skolan, ska sova här inatt på grund av att jag inte kan sova i mitt rum. Har nog inte sagt att jag håller på och gör om nästan hela rummet. Det jag gör just nu är att måla om, färgerna kommer bli vitt och brunt. Sen ska jag byta ut lite inredning och få allmän ordning. Så just nu är det stökigt och luktar målarfärg.



På lördag är det Alla hjärtans dag, har ni några planer inför det? Själv ska jag väl umgås med denni och hitta på något roligt! Har redan köpt en present, säger inte vad det är nu men kan lägga upp en bild efter han har fått dem (:



Dagen idag

Hallå! Idag har dagen varit hyfsat bra! Den började med att jag åkte till Allum för att försöka hitta ett par svarta jeans som jag inte lyckades med som vanligt.. Har fortfarande inte hittat några :S blir lite smått galen, så om det är någon som har tips? Köpte iaf ett par lila spetsleggins (: Kan lägga upp bild på dem imorgon.. Efter Allum åkte jag direkt upp till Life för att sola och sedan direkt hem.

Stina kom sedan hem till mig för att vi skulle göra iordning oss inför Mahsas födelsedagsfest och en middag. Vi tog bussen hemifrån mig och mötte sedan upp Natti på hållplatsen så att vi kunde gå tillsammans till Mahsa! När vi kom dit så hälsade vi på hennes familj och vänner, åt god mat och snackade. Tyvärr blev det inte långvarigt då vi skulle på en middag hos Stinas bror, trevligt! Vi kollade även på Melodifestivalen, Alcazar ägde (: Hoppas dem vinner hela skiten.

Nu ska jag sova, hörs imorgon!
Godnatt, KRAM!!

Halloj

Är redan uppe, denni har äntligen börjat med sitt akvarium och vi ska åka och köpa fiskar till det nu! Senare under dagen ska jag åka till stan för att jag behöver ett par svarta jeans, har inte hittat några någonstans. Någon som vet vart det finns?

Hörs senare <3

Onsdag

Har varit lite dålig på att skriva idag och det beror på att jag har haft väldigt mycket att göra, har knappt kunnat sitta ner förräns nu :/

Idag började dagen iallafall med att jag gick upp kl. 6 för att åka till skolan. Idag lyssnade vi på den sista redovisningen utav 4 st. Efter skolan åkte jag hem för att äta, vila lite och sola. Efteråt hade jag 1 timme på mig för att sedan åka iväg och gå på bio som gjordes med ia (: Vi såg "I taket lyser stjärnorna". Har läst den boken och kände att jag var tvungen att se filmen på grund av att boken var väldigt bra. Filmen handlar om:

Jenna  som är tretton år. En dag får hon veta att hennes mamma har bröstcancer. Jennas liv ställs upp och ner. Jennas bästa kompis Susanna får det inte heller lätt. Jenna tröttnar på henne och börjar istället vara med "Ullis knullis", en tjej som går på fester och dricker. När Jennas mamma är sjuk kommer Jennas mormor och bor hos dem. Hon vill prata med Jenna men Jenna vill vara ifred. Men en dag ringer dom från sjukhuset med dåliga besked. Vad händer om Jennas mamma dör? Vem tar då hand om Jenna? Och kommer Jenna och Susanna bli vänner igen?

Imorgon ska jag plugga, dansa och åka till min mormor & morfar!
Nu ska jag sova, har sovit dåligt inatt. Vi hörs imorgon! <3


Kärlek <3


GRATTIS!

Idag den 3/2 fyller Mahsa 21 år! Grattis gumman <3 Hoppas att din dag blir underbar och att du blir nöjd över de presenter du får.


Grattis, Mahsa 21 år!

Godmorgon

Idag är jag ledig från skolan. Vi går bara i skolan Tisdag och Onsdag denna veckan. Jag ska snart gå upp och göra iordning mig, ia kommer snart då vi ska gå milen runt skatås. Solen tittar ju fram men vi får se så att det inte blir för kallt när man går. Nu måste jag äta frukost, vi hörs senare idag!

Puss&Kram

Sotade ögon

Jag har alltid viljat lära mig att göra sotade ögon, har försökt men det är svårt! Det blir bara för mycket och ser allmänt konstigt ut, tror att jag ska försöka mig på det igen så att jag verkligen lär mig. Nedan har jag en guide från Veckorevyn för hur det går till: Se & Lär (:

Det här behöver du:


1. Concealer
2.
Puder
3. Svart kajal
4. Svart ögonskugga
5. Grå ögonskugga
6. Svart mascara

Verktyg:

7. Tops
8. Pensel  


Såhär gör du:


Smashbox Camera Ready Full Coverage Concealer, 240 kr. Puder från i.d. Mineral Veil Transparent , 398 kr.

Smashbox Camera Ready Full Coverage Concealer, 240 kr. Puder från i.d. Mineral Veil Transparent , 398 kr.


1.
Lägg en jämn och bra bas över hela ögat. Dölj mörka ringar med en concealer. En rödaktig ton trollar enkelt bort mörka partier. Borsta med svepande rörelse ljust löspuder över hela ögat.

2. Lägg svart kajal längs hela övre fransraden. Strecket ska vara tjock och en mjuk penna är att föredra, då den är lättare att sudda. Se också till att din penna är ordentligt vässad. Använd en pensel och sudda försiktigt längs fransraden.


3. Nu har det blivit dags för skuggan. Lägg en svart ögonskugga på ögonlockets rörliga del och sudda mot globlinjen. Använd fingertoppen och sudda alla kanter ordentligt. Detta gör sotningen jämn och snygg. Här är det viktigt att du inte jobbar upp skuggan för högt mot ögonbrynet. Om det är färg på ögonbrynsbenet när du höjer ögonbrynen ligger skuggan för högt.
 
4. Lägg en något ljusare grå skugga oavnför den mörka skuggan på ögonlocket. Sudda även här ordentligt och se till att inte skuggan hamnar för högt.

5. Lägg nu den mörka skuggan längs nedre fransraden, ta lite i taget och arbeta i små rörelser. Sudda kanterna med en bommulstopps.

 Ögonskuggor från Make Up Store. Pollution och Sirocco 130 kr. Penslar från Isadora.

Ögonskuggor från Make Up Store. Pollution och Sirocco 130 kr. Penslar från Isadora.


6.
Nu är det dags för kajal på insidan av nedre fransraden, alltså närmast ögat. Dra på ordentligt. Det ska bli riktigt svart. Se till att pennan är ordentligt och jämn vässad, så att du inte river dig.

7. Avsluta med två lager svart mascara, både på övre och undre fransraden. Se till att fransarna torkar mellan omgångarna för att undvika kladd och spindelögon. Klart!


Helgen

Tjena Godingar!

En summering av helgen! På dagen igår så var jag istan för att shoppa, köpte en jacka och ett par pumps . Lägger upp en bild på dem imorgon (: På kvällen blev det fest för Nadia 25år och Shari 20år. Grattis gummorna <3

Idag är en typiskt deg dag återigen, men sådana är söndagarna.. Vi var iaf på Ikea och Denni köpte diodlampor och en hylla! Senare under dagen så åkte vi till K-rauta för att vi ska göra en "låda" runt elementen så att det ska bli snyggare!

Just nu ser jag på Beck - Skarpt läge! Imorgon ska jag vara lite mer aktiv på bloggen, har varit allmänt seg idag!
Pussar!


GRATTIS PÅ 20 OCH 25 - ÅRS DAGEN!
<3

RSS 2.0