Hammarkullekarnevalen













Hammarkullen again next year!
Idag dansade vi Abunda på Hammarkullekarnevalen, tyvärr så kunde jag inte vara med och dansa i karnevalståget eftersom att jag så typiskt skulle få feber! Men kom i lagom tid för att dansa på scen. Det var jätte roligt men väldigt nervöst... Det värsta är att man själv inte ser hur man ser ut när man dansar själv och även i grupp. Men hoppas att det såg bra ut och att publiken uppskattade det (:

I´m back in business

Tjohoo på er gott folk. Hur är det med er?
Har varit borta ett tag för att jag skulle fixa min design men har ej gjort det än, det kommer! Men efter att folk tjatat om att jag ska börja blogga igen så fick det bli så (:

Har varit på dansläger hela helgen i härliga Ålborg. Det har varit super kul, båten gick kl. 09.30 ifredas. Typiskt mig så ska jag packa med mig en hundra kilos väska som jag ska behöva släpa på. Aldrig mer! Väl på båten så dansade vi för resten utav passargerarna som verkade uppskatta det (: Tyvärr så var det ganska lågt i tak och jag som är ganska lång och blir ännu längre med sambaskor och huvudbonad fick typ böja på mig för att inte förstöra fjädrarna. Väl framme i Fredrikshamn väntade en buss på oss som skulle ta oss till Ålborg. Vi skulle spendera nätterna på en skola.

Vi hade inte mer än hunnit packa upp och fixa sängarna förräns vi skulle gå karnevalståg i 1h, det var inte jätte soligt väder utan ganska rått ute speciellt med sambadräkten som inte innebär så mycket kläder. Men att dansa i tåget var roligt, det var första gången för mig. Vi dansade till en park som låg 1h därifrån, i parken skulle vi spendera kvällen och även delta i en tävling. Tävlingen var "Battle of the carneval bands" där alla 18st karnevalsgrupper deltog, alla grupper skulle spendera 10 min på scen samtidigt som folk röstade på dem de gillade bäst. De 6st som gick vidare skulle ytterligare dansa i 20 min på lördagen. Vi blev en utav dem grupperna (:

lördags morgonen så skulle vi gå ytterligare 1h karnevalståg, samma sträcka och till samma park samt uppträda 20 min på scen. Idag var det strålande väder, varmt och med solsken. Efter fredagens karnevalståg så var jag sådär sugen på att gå igen, fick nämligen jätte ont i fötterna samt benen - 3st skovskav och 1 blåsa :S Efter att vi hade dansat på scen så gick vi och åt mat,, lite senare så skulle vi få reda på vilken plats vi hade kommit på i tävlingen. Vi spenderade hela kvällen i parken. Man kan säga att det var mer som en festival där, folk hade klätt ut sig till allt från m-godisar till korv med bröd. Det var helt galet, men så roligt. Tillslut var det dags för resultatet från tävlingen och vi kom 2:A :D och vann 8000kr. jätte glada blev vi! Under kvällen så uppträdde artister, det spelades musik - allt från house till latinmusik. Vi festade och dansade i 4h senare på kvällen tills bussen hämtade oss och det var dags att åka tillbaka till skolan igen.

söndagen så åkte vi hem till Sverige igen och resan hade blivit väldigt lyckad.
Under denna reda så har jag fått mer kött på benen och laddar stenhårt inför Hammarkullekarnevalen som är på lördag.
Pusspuss..


RSS 2.0