Hejdå

Nu är det dags, flyget går imorgon kl. 12.50 (: Kommer antagligen inte vara så aktiv på bloggen, men ska försöka skriva så mycket som jag har möjlighet till! Annars kommer jag hem den 7/1.. Måste bara säga, jag köpte ett sånt sjukt häftigt linne som jag ska ha på nyår! Måste lägga upp en bild på den när jag kommer tillbaka.

Ni får ha det så bra så länge, God Jul!


Snart

1 dag kvar! (:

Idag har jag sovit länge, när jag vaknade så var det dags att dra till Allum och köpa lite julklappar + lite saker inför resan som är på intåg. Direkt efter Allum så åkte jag till infektionskliniken på Östra sjukhuset eftersom att jag skulle ta den 2:a vaccinationen. Damn va ont det gjorde, trodde att det skulle vara som 1:a gången då det knappt kändes :S Men skönt att det är över för denna gången iaf. Har en gång kvar! Efter det drog jag till mormor & morfar, åt lite mat och umgicks med dem. När älsklings träning var slut så hämtade han mig för vi skulle gå på Liseberg (: Det var jätte fint och mysigt som det är varje år.

Imorgon ska jag packa det sista som är kvar, åka till stan och handla lite och städa mitt rum! Till kvällen blir det mys och lite gott att äta!

Hörs imorgon igen!
Smek


Julbord

I Fredas så var jag med älskling på julbord med hans jobb, det var en trevlig kväll! Det var roliga människor och väldigt god mat (: Det fanns allt från mat, efterrätt, godis till kakor. Men tyvärr så var jag tvungen att gå kl. 23.00 eftersom att jag skulle ha tenta dagen därpå. Den är nu gjort och det gick väl sådär, inte som väntat iaf. Men men får hoppas på det bästa.

Nu ser jag på Idol, missade det i Fredag pga. julbordet. Får ju bara inte missa Kevin, han äger!



Ha det gött..

Andra advent

4 dagar kvar!

Idag är det andra advent, helt sjukt va tiden går fort... Idag ser dagen ut som så att jag ska åka och köpa smink, sedan ska jag till mig mormor & morfar där vi ska käka middag! Sedan blir det dansa samba ;D

Ganska mycket att göra, men ändå en rätt lung och skön dag!

Hoppas att ni får en underbar andra advent!


Äntligen Fredag

6 dagar kvar

Idag ställde jag klockan på 09.30 för att jag skulle upp och äta frukost, sedan plugga!
Nu ska jag snart dra mig till stan, väntar bara på denni och senare ikväll blir det julbord. Mmmm!

Man får allt passa på att äta så mycket julbord man kan för till jul så blir det inget svenskt julbord för min del, lite tråkigt men det är alltid roligt med variation.

Nu är det brått, hörs! ♥

Stress stress

Nu är det snart dags, har verkligen fullt upp de här dagarna innan jag åker! Här har ni listan:


Torsdag
- Frisören

Fredag
- Stan
- Julbord

Lördag
- Tentamen
- Fest på aBunda

Söndag
- Köpa smink
- Äta middag hos mormor & morfar
- Dansa

Samba träning

Igår var jag på samba träning i 3 timmar, snacka om att man kände sig mör efteråt! Men det var hur kul som helst, alla sambadansarna övade på en koreografi som vi ska dansa tillsammans till våren. På lördag så har aBunda julfest, där det blir dans och uppvisningar (:


RSS 2.0