Nu var det dags igen!

Gick upp kl. 06.30 idag eftersom att jag skulle åka till Trollhättan där den nya högskolan ligger som jag ska börja i på Måndag! När vi var framme så gick vi in och satte oss i den stora aulan. Vi fick en introduktion om deras hemsida ect. Skolan är helt ny för 2008, vilket gjorde att den var väldigt fräsch och fin. Tog lite bilder på skolan som jag tänkte lägga upp på bloggen.

Idag började även nollningen som innebär  invigningsriter och lära känna aktiviteter som genomförs på vissa högskolor och universitet.  Nollningen pågår under 2 veckor, då veckorna är fullspeckade med olika aktiviteter. Vi ska gå på sittning med middag, hemlig utflykt och avslutningsvis en fest.


Fredag

Träffade Sandra istan idag. Trevligt trevligt! Vi bestämde oss för att gå runt och kolla på Göteborgskalaset eller Göteborgs Kulturkalas som det nuförtiden ska kallas. Tycker att det har blivit sämst, när det knappt finns en enda känd/bra artist som spelar. Iallafall så träffade vi på en "entertainer", som hade kommit till Sverige från Kanada. Det var rätt roligt att se på henne. Efter en stund fortsatte vi vår runda i stan och kollade i ytterligare affärer och som sagt när det är REA så hittar man alltid Fynd! Jag köpte ett par jeans, ett linne och ett halsband. Lägger in en bild på köpet imorgon.

Nu är det dags för mig att äta!
Kram

Scream loud

Yes! Jag kom in! Har efter lång väntan fått reda på att jag kommit in på högskolan i Väst, vilket känns underbart så att jag slipper läsa upp på komvux eller något liknande. Det skulle vara så himla jobbigt att dra ut på läsandet. BOORING!
Har vait på akademibokhandeln idag och shoppat för fullt till första årets läsande som börjar den 25 aug. Ska bli roligt att få komma till något nytt, detta är inte som gymnasiet, thank good! Men det är klart att det inte är pluggandet som längtas!
Vi får se hur det bär av och vad det blir av!

Nu ska jag sova, ska upp och jobba imorgon så jag säger Godnatt, Boa noite, Dorme con deus <3

Fynd

  • Blå oversizetröja
  • Solglasögon
  • Bikiniunderdel 

         


        Idag har jag fyndat till bra priser på stan, klart det var saker som jag egentligen inte behövde men så blir det alltid.

LG Prada

LG Prada är en sofistikerad och elegant mobiltelefon med en nyskapande och heltäckande touchscreen.
Bäst i test (modemobiler), tidningen Mobil 3/2008



En solklar favorit bland de mobiler som finns i dagsläget!



Pumps

Köpte dessa otroligt söta pumpsen idag! KLOCKRENA!
Söta eller hur?


RSS 2.0