Startkit Naglar

Vet ni vad? Jag har bestämt mig för att jag ska köpa ett startkit akrylnaglar. Eftersom att jag gillar att gå och göra naglar så bestämde jag mig för att köpa ett set så att jag kan göra och lära mig själv. Sedan är det super kul också! I Paketet innehåller sakerna nedan: Längtar tills jag får det så att jag kan börja träna (:

  • 4 Akryl puder
  • 1 Nagelklippare
  • 1 Akrylpensel
  • 1 Fil
  • 1 Buffer
  • Primer
  • Lim
  • 3D - Stickers
  • Tippar
  • Dappen - Dish
  • Glitterdust 12st
  • Pads
  • Batteridriven manikyr maskin
  • Mallar eller Pins
  • Penselrengöring
  • Liquid

    Allt detta kostar ca. 1500 kr



Klart

Kom nyss hem från skolan, har precis ätit. Idag hade jag redovisningen som jag berättade om som äntligen är över, så himla skönt! Nu blir det inte någon mer redovisning vad jag vet på ett tag iallafall. Imorgon är jag ledig från skolan också, så det blir att sova ut för en gångs skull. Vi har haft så mycket nu det senaste speciellt med den här redovisningen, änven fast vi haft lediga dagar så har vi varit tvugna att sitta och plugga. Känns lite halv segt. Ska snart lämna mamma på jobbet, åka och sola och sen dansa.

Ikväll blir det iallafall myspys!
Kramisar


Beställningar

Är hemma från jobbet nu, dagen var helt ok. Men känner mig sjukt seg! Imorgon ska jag upp kl 6, vi ska ha redovisningen på 2 timmar imorgon, hoppas verkligen att det går bra och att det blir en bra redovisning, är nervös!
Ska  iaf beställa klädesplagg på Hm och Ellos.
  • 3 Blusar
  • 1 Linne
  • 1 Tunika
  • 1 Cardigan


Lilllördag

Jag har precis kommit hem från Nadja, vi har förberett redovisningen för imorgon. Längtar tills imorgon kväll då redovisningen är över, man borde egentligen fira det efteråt.

Nu ska jag iväg och jobba, börjar kl. 15
Vi hörs senare ikväll, Kramar!


Dagens outfit




- Tröja - Gina
- Linne - Gina
- Skor - Din sko
- Jeans - Från Brasilien

Tisdag

Tog en paus från plugget för att äta våfflor med grädde och sylt, det var längesen jag åt det senast! Man får passa på (:


Natti natti

Just nu sitter jag och kollar på Prison Break, dricker varm oboy och äter en smörgås med ost, skinka, sallad och gurka.  Mums! (:

Ska sova strax, har skola imorgon och ska gå upp kl. 6
Hörd imorgon, Natti natti..



Måndag

Hallå vänner!

Kom hem för typ 30 min sedan, har inte varit hemma sen igår eftersom att jag sov hos denni inatt. Gick upp kl. 08.15 för att jag skulle göra naglar hos Nail Team kl. 10, när jag kom dit träffade jag Anna som skulle göra mina naglar. Vi började och efter cirka en halvtimme in på behandlingen så fick hon väldigt ont i ryggen och var tvungen att åka iväg så därför kunde hon inte fortsätta, en utav hennes kurskamrater fick då ta över. Tiden tickade snabbt iväg och jag hade bestämt tid med vännerna kl. 12 för att sitta med ett grupparbete, vi ska nämligen ha redovisning i 2 timmar på torsdag :O Började iallafall få lite smått panik när klockan rörde sig över 12. Och vi var inte klara förräns kl. 14 ;S Hade alltså suttit där i 4 tim när jag fick gå, jag var jätte hungrig och trött. Promenerade till bilen som stod parkerad på Heden, jag åkte hem till Stina för att hjälpa dem det sista som var kvar på arbetet.  Jag skämdes och fick dåligt samvete pga. att jag inte hade varit med och pluggat, men som tur var så var det ok. Har fortfarande dåligt samvete för det :/

När vi var klara med grupparbete för dagen åkte vi in till stan för att kolla lite i affärer och sola. Vi försökte hitta parkering länge, det är så dyrt att parkera överallt i stan. När vi hade solat färdigt så bestämde vi oss för att åka var för sig hemåt. Jag åkte till mormor & morfar för att hämta mamma och nu sitter jag här!

Föressten, när jag satt på behandlingen så sa eleven att jag liknade Gwen Stefani (: Har hört det en gång innan. Kan det stämma?

                                                                                          

GRATTIS

Grattis Sanna och Erik till lilla Linnea!

Hoppas att ni får det underbart, är så glad för eran skull.



Helgen slut

Idag är det Söndag och ännu en vecka väntar! Idag blir det degsöndag och ikväll dans. En sammanfattning på helgen: I Fredas blev det utgång, vi hade verkligen roligt, absolut. Eller hur Stina? ;) Igår hyrde jag, denni, mli och jens film med godis, trevligt. Imorgon kl. 10.00 ska jag gå till en salong och göra nagelförlängning (: Imon kväll får ni se hur det blev! Nu ser jag på reprisen av Let´s Dance, missade det i Fredas! Ciao <3

Träning

Efter en lång dag så var det dags för träning, Jag tränade tillsammans med Stina idag på Sportlife. Det är mycket roligare att träna tillsammans med någon än att träna själv. Har tränar själv nu i 1 år, det går bra. Men det är klart att det är roligare om någon vän är med som man kan skvallra med. (: Vi tränade kondition och styrka bl.a. mage, armar och rumpa. Väl klara så promenerade vi till bussen som jag såklart får vänta 30 minuter på, riktigt segt! När jag sitter och väntar på bussen så ser jag en godisaffär mittemot mig, blev så himla sugen! Men Stina fick mig att stå emot, najs! Efter 30 min så kom äntligen bussen som tog mig hem. Nu är jag hemma efter att ha varit borta sen 07.20 imorse.

Imorgon blir det praktik igen men då ska jag vara på mödrarvårdcentralen, ska bli spännande! Efter praktiken så blir det att åka direkt till dansen och sedan hem för att sova.

Kramar på er!

Frölunda

Imorse var det dags att åka och praktisera igen på Herrestads vårdcentral i Uddevalla! När vi kom fram till Torp så kom inte bussen som ska ta oss till vårdcentralen som den brukar, typiskt.. Framme vid vårdcentralen fick vi vårt schema för dessa tre dagar, väldigt bra schema denna gången måste jag säga! Jag fick nämligen vara med skolsköterskan idag och ska vara på mödrarvården med barnmorskor på torsdag. Det ska bli kul och intressant!

Sedan var det dags för hemgång och självklart fick jag stressa hem och tillbaka till stan igen på grund av att jag och denni skulle på Frölunda - Södertälje. Vi hade fått biljetter till matchen från SKF där pappa arbetar. Men självklart VANN Frölunda.. (: Det är roligt att de vinner när man väl går dit och tittar.


                                                                                               
Pågående spel


                                                                                     
Allt folk under matchen


                                                                                           
Frölunda på ingång



Paus efter andra perioden

2 år och 6 månader




Idag har jag och denni 2,5 år, tiden har gått så fort men vi har upplevt mycket roligt tillsammans. älskar dig <3

Måndag

Kom nyss hem från stan, har varit på stadsbiblioteket och pluggat. Fanns inte så mycket och skriva så vi drog hem efter 2 timmar. Nu är bloggandet igång men snart måste jag få i mig någon mat, har inte ätit sen frukost. Senare ska jag träna och idag blir det MRL - mage, rumpa och lår, kondition och lite styrka. Måste egentligen plugga också men får se.





No Brasil

Tyckte att det var dags att lägga upp bilder på lite utav det jag köpte i Brasilien! (:



- Tröja, "Brasil"
- Kortbyxor



- Svart axelbandsväska
- Side Walk väska
- Kjol
- Träningsbyxor, "Made in Brasil"



1. Brasil nalle, fick av pojkvännens morbrors flickvän.
2. Plånböcker gjorda av kokosnötsskal
3. Halsband, det med kärnan fick jag av en kvinna på stranden som sa att det bringa tur till kärleken.
4. Hörlurar
5. Hårsnoddar
6. Skivor, två från Bahia och en med karnevalsamba
7. Örhängen
8. Rosor gjorda av palmblad.
9. Nagellack, vit, rosa och genomskinligt.
10. Hårsnoddar med blad på gjorda av trä.
11. Armband
12. En nyckelring som ska bringa tur, man ska önska sig tre saker innan man sätter på den på nycklarna.

Köpte fler saker, men tog det övergripande här.
Kram

Trodde man inte..

Jag läste en hälso tidning idag, där det bland annat stod om innehåll i olika krämer. Jag kan ju säga att det jag läste, var inte det jag hade förväntat mig.

Kolla upp:
Hur farligt är det?

Läs innehållsdeklarationen. Här är några vanliga ämnen att se upp med.
Mineraloljor, kallas även paraffin, vaselin och petrolatum. Ger torr hud, hindrar upptaget av A, D och E-vitaminer, kopplas till reumatism och cancer.

Parabens, E 214-218, konserveringsmedel. Även de som är tillåtna i mat kan påverka hormonsystemet. Länkat till bröstcancer. Kan lätt ersättas av E-vitamin, eteriska oljor och alkohol.

Sodium Lauryl Sulfat, finns i tandkräm, flytande tvål och shampo. Används inom industrin för avfettning. Kan göra huden irriterad, bryter ner cellmembranet och påverkar immunförsvaret.

Propylenglykol, en form av mineralolja som används till frostskyddsvätska i bilar och som bindemedel i målarfärg. Men även vanligt i hudkrämer. Tros påskynda cellernas åldrande.

Triclosan, bakteriedödande medel i exempelvis tandkräm. Svenska vattenreningsverk varnar för detta ämne som inte bryts ner utan lagras i kroppen. Alternativ är naturliga tea tree-olja i tandkrämer från hälsokost.

Aluminium, hämmar svettning och används i många deodoranter. Stör lymfans arbete med att forsla bort gifter, kopplat till nervskador i hjärnan.


...


Osminkad becca


Söndag

Idag är det söndag, det typiska med söndagar är att man nästan alltid sitter hemma. Iallafall jag. På söndagar så känns det inte som det finns något roligt att göra, eftersom att det är skola/jobb nästa vecka därpå. Söndagar är lite som en pluggdag. Nu är vädret inte det bästa heller, kallt och bedrövligt och då vill man bara sitta inne i värmen.

I Fredas var det bowling som gällde. Vi som bowlade var jag, Denni, Stefan, Jens, Emelie och Stina. kul kul! Det får vi göra om. Själv kom jag 3:a (: Stolt! Jag vann iaf över älskling, det var mitt mål. Roligt att du var med Stina, synd att jag inte följde med ut igår. Men nästa gång får det bli av. Hoppas att vi kan umgås mer! Även till dig mli. Jag sa i förra inlägget att jag skulle ta med mig kameran och ta bilder under bowlingstimmen, som ni sedan skulle få se. Men tror ni inte att jag glömde den. TYPISKT! Det får bli nästa gång då.

Nu måste jag tillbaka till plugget. puss&smek


Fredag

Godmorgon godmorgon! äntligen fredag, vaknade kl. 11 idag utav denni som ringde och väckte mig. :S tack älskling! Dagens planer ser ut som så att jag skulle följt med denni och tränat men det blev inställt. Skulle även behöva åka till Stadium och köpa en sportbh, får se hur det blir med det. Ikväll är det iaf bowling som står på listan med denni, stefan och stina <3

Kommer nog bli riktigt kul! Måste medtaga kameran så att ni får se lite bilder därifrån sedan (: minnen, minnen, minnen..

be happy and look foward.

090114


Onsdag

Idag var det den första dagen i skolan sen jag kom hem från Brasilien! Fick ännu en gång gå upp klockan. 6 för att ta tåget kl. 07.51 ): det tar verkligen kål på mig. Skoldagen började inte direkt bra då vi satt och lyssnade på en tråkig föreläsning, den var inte så intressant får jag väl erkänna. Dagen fortsatte med ännu en föreläsning som var ännu värre, ibland blir det så tyvärr. Men det är väl bara och stå ut. Men en sak som var intressant på den första föreläsningen var:

Hur färger kan påverka oss människor?
Röd färg: Ökar stress, höjer blodtryck, puls och blodsocker.
Blå färg: Motsatt effekt på det övre.
Grön färg: Underlättar koncentrationen
Lugnande färger: Grönt, blått och lila
Stimulerande färger: Gult och rött

Detta är ganska intressant, man borde pröva och se om det verkligen fungerar.

Imorgon börjar skolan tidigt men vi slutar också tidigt, nämligen 12.15 (:
Efter skolan ska jag träna, sola, städa och dansa.


Hoppas att ni får en underbar kylig kväll.
Kramar ♥


Tråkigt

Har ganska tråkigt just nu, så snor mli´s 20 snabba lista! (:
mli.evensson.blogg.se

20 snabba


1. Vad åt du till frukost idag?
2 mackor med ost och 1 glas oboy! mums..
2. Vad åt du till middag idag?
potatisbullar med bacon.
3. När fick du en kyss senast?
igår
4. Vem gick du på stan med senast?
Mli
5. Vad gör du helst en vardag?
umgås med vännerna & denni, träna samt shoppa!
6. Vad är det första du kollar in hos en av det motsatta könet?
ansiktet
7.  Finns det någon person du kan berätta allt för?
Denni
8. Saker du inte kan leva utan?
familjen, mina vänner, denni samt viktiga föremål.
9. Vad har du på dig för kläder nu?
mörkblåa mjukisbyxor samt en svart tröja.
10. Vilken är din favoritårstid?
helt klart sommaren, men vintern är en mysig årstid.
11. Vilken parfym använder du?
har en del, men för det mesta Britney Spears
12. Dricker du kaffe eller te?
inget
13. Vad gör du när du har tråkigt?
försöker hitta på ngt roligt.
14. Finns det någon på denna jord som du hatar?
det finns inte många personer som jag hatar, för det är ett starkt ord. Men det finns 1 person.
15. Finns det några egenskaper som du helst vill undvika hos en nära vän?
inte stå för vad dem säger samt oärlig.
16. Vill du ha barn iframtiden och vad ska de heta såfall?
självklart, har ngr namn som jag tkr om, men inget som är bestämt än.
17. Har du någongång skrattat så mycket att du börjat gråta?
 jajamen!
18. Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år?
ingenaning, stadigt jobb och ekonomi. Bor i en lägenhet någonstans med förhoppningsvis älskling (: <3
19. Hur perfekt är ditt liv nu?
normalt
20. Har du svarat helt ärligt på dessa frågor?
japp! orka vara oärlig....


Tisdag

Hejsan läsare! Kom precis hem från odontologen, jag har varit där idag och tagit bort min tandställning. Jag måste ju säga att det känns himla konstigt, det känns som om någonting fattas! Ska tillbaka igen kl. 13.20 för att få plastgommen och trådar fastsatta. Nu ska jag vila lite, sen blir det att åka iväg igen..

be prepared, i will sneer constant in several months (: 

puss


Godmorgon bloggen

Vaknade kl. 11.35, hur ser dagen ut idag!? 
 
Joo, just nu sitter jag och väntar på Denni som ska komma hem från jobbet. Sen ska vi åka till Hornbach för att kolla på godsaker till hjärtats akvarium som inte kommit igång ÄNNU! ;P Senare ikväll så börjar Samban igen (: Måste städa mitt rum, har inte ens packat upp min resväska sen jag kom hem eftersom att jag inte hunnit. Hade ju tenta i lördas som gick dåligt, men det visste jag redan innan. Får skylla mig själv, hade knappt pluggat något!

Nu har influensan börjat också, både min mormor, morfar & min mammas moster ligger sjuka! Får inte åka dit nu, vill absolut inte bli smittad och därmed sjuk. Får hålla mig därifrån helt enkelt.

2 dagar kvar nu tills jag ska ta bort t. längtar längtar längtar!!!
Kram

Bio

Ikväll kl. 23.10 ska jag med ngr kompisar  + älskling på bio. Vi ska se den nya Wallander filmen - hämnden. Den hade premiär igår. De filmerna är bäst..



Wallander - Hämnden ikväll 23.10

Bilder från Brasilien


På en utav dagarna var vi & bowlade, här är Denni älskling som precis kastat klotet!


Maten som vi åt var ju såådär nyttig! ;D
Men på semester måste man vräka sig..



Här är kyrkan i Brasilia, den är döhäftig.


Såhär såg vi ut på julafton.


Grillfest, här har ni en tredjedel av släkten till denni (:


Hjärtat <3


Hanna, otroligt söt liten flicka! Hon är Denni´s kusins barn.


Här inne låg den mysiga restaurangen som jag skrev om innan.


Fler bilder på kommer senare ikväll eller imorgon!
Kram

Längtar längtar

Vet ni vad!?

På Tisdag gäller det, jag ska TA BORT min tandställning. Yes yes yes.
Det känns så, jag måste svära. Jävla skönt!
Efter 2,5 år ska den nu bort.

Jag lovar att lägga upp en bild när den är borttagen. För & Efter bild...

Kyss & Smek min favoritlek






Obs: Det är inte jag på bilden ovan!

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen från Brasilien, kom hem igår sent på kvällen. Det har varit en lång dag, vi har åkt med 4 flyg och bytt 3 gånger sammanlagt. Jag kan säga att man känner sig rätt seg efter en sådan dag. Tyvärr så har jag inte hunnit berätta något under resans gång, så får ta det nu istället. Bilder kommer senare imorgon eller på lördag.

Vi har iaf haft det både roligt och avkopplande, men otur som vi hade så har det tyvärr regnat en del. Men vi har shoppat på runt en fyra köpcenter, ätit gott, gjort manikyr och pedikyr, träffat denni´s släkt och gått på marknader etc. Den bästa restaurangen var ute vid en sjö, den var jätte mysig. Sånt kommer man sakna. 

Sista veckan så åkte vi till Bahia - Porto Seguro. Där var det fint väder, runt en 35 grader varmt. Vi solade och badade på stranden, åt gott på kvällarna och gick på marknader. Det var en kvinna som kom fram till mig på stranden för att sälja smycken, jag köpte en slags tofs av henne och då gav hon mig ett halsband som hon sa var en present. Hon förklarade att det skulle skydda mig och min kärlek från svartsjuka och andra negativa saker som kan uppkomma. Det tyckte jag var roligt, för det är lite ovanligt att det händer. En annan sak som var lite jobbigt, var att de flesta människor i Brasilien kollade på mig när jag var ute, det är inte så ofta som de ser blondiner där. Vissa kollade som om det var ett mirakel, det var en kille som t.o.m tog mig på armen. Det kändes lite obehagligt. Men när man tänker tillbaka så är det så roligt egentligen, hur olika folk kan vara, Här i Sverige har vi massor av blondiner och det är inget ovanligt medans i Brasilien så är det riktigt ovanligt.

Nu har ni fått höra lite om min resa, om ni vill veta mera så är det bara å fråga (:
KRAM

RSS 2.0